$(document).ready()

Halal Lamsvlees: Ons visitekaartje van moeder natuur

Puur natuur

Tayyib

Tajibien

Lamsvlees


Vers en natuurlijk halal gras gevoed lamsvlees, vrij van antibiotica

en op traditionele moslimwijze met de hand geslacht halal vlees, dat

is wat wij onze klanten bieden.


Wij zijn groot gebracht met respect voor traditie en de heerlijke natuurlijke smaken van kwaliteitslamsvlees en natuurlijke darmen. Er is geen plek op de wereld waar ze geen lamsvlees eten, we zijn er dan ook trots op; dat we onze passie voor lamsvlees kunnen delen met onze klanten in zowel Nederland als daarbuiten.


Dagelijks zetten we ons in om onze afnemers tevreden te stellen met de levering van het meest verse en sappigste lamsvlees, zonder antibiotica of andere toevoegingen. Het is onze wens om vlees aan te bieden van een hoogwaardig kwaliteit, met een voortreffelijke smaak, malsheid en consistentie tegen een scherpe prijs en uitstekende service met respect voor dier, mens en milieu.

Lamsvlees de natuurlijke superfood

Lamsvlees is niet alleen vol van smaak maar ook goed voor je gezondheid, het is rijk aan hoogwaardige eiwitten, vetten, mineralen en vitamines.

Lamsvlees is rijk aan vitamine B-B12 die bijdragen aan het herstel van cellen, de bloedaanmaak en dat je hersenen in een goede staat blijven

Dit superfood is rijk aan selenium die niet alleen de stofwisseling bevordert, maar ook als een antioxidant fungeert tegen chronische aandoeningen.

Lamsvlees bevat veel ijzer die niet alleen de groei een vorming van je hormonen stimuleert maar ook zorgt voor een goede mentale en lichamelijke gezondheid.

het lamsvlees is rijk aan zink wat zorgt voor een sterke immuunsysteem. Daarnaast zorgt zink voor een optimaal smaak-en reukvermogen, de groei, herstel en genezingsproces.

Lamsvlees is rijk aan Omega 3 vetzuren en essentiƫle eiwitten. De omega-3 vetzuren hebben een positief effect op hartproblemen en een te hoge bloeddruk.